У Харкові перед виборами мера застосовується адмінресурс – “Опора”

У Харкові вчителів просять прийти на голосування 31 жовтня і “зробити правильний вибір”. Ознаки застосування адміністративного ресурсу фіксують і в сфері охорони здоров’я. Про це повідомили у громадянській мережі “Опора”.

Екскандидат в мери Харкова звільнився з міськради

Протягом тижня в школах проходять педагогічні ради, на яких йде непряма агітація. Вчителям роздають анкети, де пропонують оцінити досягнення міської влади і озвучити проблеми, які потребують термінового вирішення.

“Стосовно проблем підприємства, одна з керівниць школи підкреслила, що всі проблеми вже були зібрані раніше під час зустрічі з в.о. міського голови Ігорем Тереховим, оформлені письмово та передані, тому нових писати не потрібно”, – повідомили в “Опорі” зі посиланням на свої джерела.

Голова Департаменту освіти Ольга Деменко заявила громадським діячам, що не займається виборами. Аналогічні зустрічі, за даними мережі “Опора”, зараз проходять і в лікарнях.

Добкін – другий, Терехов – передостанній: в Харківській міськраді показали, як виглядатиме виборчий бюлетень

Нагадаємо, раніше став відомий список кандидатів, які братимуть участь у виборах мера. Від боротьби відмовилися голова “Партії пенсіонерів України” Микола Кукуріка, заступник мера Куп’янська Валерій Говоров (ОПЗЖ) і блогер Олександр Кондрусік, який відомий в мережі під псевдонімом “Саша Псих”. Таким чином, харків’яни зможуть віддати свої голоси за десятьох претендентів, серед яких ексмер Михайло Добкін, секретар міськради Ігор Терехов, депутат від ЄС Олександр Скорик, лідер місцевого Нацкорпусу Костянтин Немічев, самовисуванка Аліна Мустафаєва.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі