РФ вночі обстріляла Одесу: поранено 11 людей, серед яких діти

Сьогодні вночі російські війська упродовж понад шести годин тероризували Одещину ударними безпілотниками. Сили протиповітряної оборони влучно відпрацьовували кожну ворожу ціль, однак внаслідок падіння уламків збитих дронів-камікадзе пошкоджено гуртожиток.

Як повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер, постраждало 11 осіб, з них 3 дитини. Дітей та двох дорослих госпіталізували. У двох 8-річних хлопчиків та 12-річна дівчинки контузії та закриті черепно-мозкові травми, в дорослих струси мозку та поранення.

Багатоповерхівка, дитячий садок, авто, лікарня та морг: Кличко розповів про руйнування внаслідок нічної атаки на Київ (Фото)

Крім того, через російський терор, пошкоджень зазнали 11 будівель. Вигоріло вщент дві автівки.

На місці встановлено мобільний пункт обігріву, з постраждалими та мешканцями працюють психологи, організовано підвезення їжі та теплих речей.

Після обстрілу Одеси росіяни взялися атакувати Ізмаїльський район. Туди терористи спрямували понад 20 ударних дронів, їх ціллю була припортова інфраструктура. На щастя, люди не постраждали. Руйнувань зазнали складські приміщення.

Правоохоронці фіксують наслідки чергових злочинів військових РФ.

Мер Одеси Геннадій Труханов також повідомив, що учора ввечері в лікарні посер 42-річний чоловік, якого поранили напереодні.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі