Росіяни обстріляли фермерські господарства у Чугуївському районі, сталися пожежі

За минулу добу в Чугуївському районі через російські обстріли сталося дві пожежі. Про це повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС в Харківській області.

Близько опівдня у селі Вовчанські Хутори внаслідок обстрілу загорілися приміщення майстерні, їдальні та адміністративної будівлі на площі 1300 кв. м. О 14:25 вогнеборці локалізували вогонь, о 17:00 ліквідували. Постраждалих не має. До ліквідації пожежі від ДСНС було залучено 4 одиниці техніки та 15 чоловік особового складу.

У поліції розповіли, на чому підірвалися підлітки в Харкові

Як повідомив голова ХОВА Олег Синєгубов, протягом минулої доби ворог обстрілював мирне населення прилеглих до лінії зіткнення та кордону з РФ населених пунктів Куп’янського, Чугуївського та Харківського районів. В селі Вовчанські Хутори обстрілами пошкоджені об’єкти фермерських господарств, сталися пожежі. Без постраждалих. У Чугуївському районі внаслідок обстрілів окупантів отримала поранення та була госпіталізована 80-річна жінка.

Піротехнічні підрозділи ДСНС протягом доби вилучили та знешкодили 294 вибухонебезпечних предмети.

На лінії зіткнення тривають запеклі бої. Українські військові відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Масютівка та Орлянка Куп’янського району.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі