Росіяни обстріляли Коротич і Безлюдівську громаду: горів житловий сектор, є постраждалі

Протягом доби окупанти завдавали ракетних та артилерійських ударів по Куп‘янському, Харківському, Чугуївському та Ізюмському районах. Про це повідомив голова ХОВА Олег Синєгубов та пресслужба облуправління ДСНС.

У Куп’янську внаслідок обстрілів росіян горіли складські приміщення продовольчого підприємства. Обішлося без постраждалих. Площа горіння складала 1500 кв. м. Рятувальники працювали під постійними обстрілами, наражаючись на небезпеку.

Через дії окупантів на Харківщині загинуло понад 1600 людей — поліція

Після 20:30 у Безлюдівській громаді внаслідок ракетних ударів пошкоджені будинки, горіли господарчі споруди, автомобілі. У селі Котляри одночасно виникли 2 пожежі у приватних садибах: горіла господарча споруда і розбомблений гараж на загальній площі 150 кв. м.

За даними екстреної медичної допомоги, 3 людини госпіталізовані: 2 жінки 41 та 64 років (їхній стан середній) і 40-річний чоловік – він перебуває у важкому стані. Одному постраждалому надали допомогу на місці.

Близько 21:00 у селищі Коротич Пісочинської громади ракетні удари пошкодили приватні домоволодіння, дахи будинків, господарчі споруди.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі