Росіяни обстріляли вісім населених пунктів Харківської області з мінометів та РСЗВ

За поточну добу окупанти завдали три ракетні та десять авіаційних ударів, здійснили до десяти обстрілів з реактивних систем залпового вогню. На Слобожанському напрямку росіяни обстріляли з мінометів, ствольної та реактивної артилерії райони населених пунктів Стрілеча, Красне, Огірцеве, Вовчанськ, Зелене, Стариця, Дворічна та Гряниківка. Про це повідомив Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні.

Росіяни, тікаючи від ЗСУ в Херсонській області, покинули цілі арсенали своєї зброї (Фото)

Керівництво республіки білорусь продовжує надавати допомогу РФ для здійснення військової агресії на території України. Так, за наявною інформацією, черговий ешелон з озброєнням, військовою технікою та боєприпасами прибув з Гомеля на тимчасово окуповану територію АР Крим.

Підтверджено знищення значної кількості особового складу противника за попередні дні. Так, в результаті ефективних дій Сил оборони України в районах населених пунктів Хлібодарівка Донецької області, Токмак Запорізької області та Токарівка Херсонської області окупанти втратили до 150 осіб загиблими та близько 100 – пораненими. Також знищено 3 комплекси С-300 та до 10 одиниць іншого озброєння та військової техніки.

Росіяни випустили по Харківському району 5 ракет

За попередньою інформацією, в районі залізничної станції в місті Антрацит Луганської області, українські воїни знищили значну частину озброєння та військової техніки противника, що транспортувалася залізничним транспортом.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі