У центрі Харкова під колеса легковика потрапила жінка (Фото)

ДТП сталася в Шевченківському районі. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі патрульної поліції Харківської області.

За даними відомства, 25 січня близько 11:00 на вулиці Римарській, 14 водій автомобіля Ford Kuga збив жінку-пішохода. Постраждалу з травмами медики швидкої допомоги доставили в лікарню.

У Харкові BMW врізався в паркан: рятувальники дістали з машини двох людей

На місце інциденту виїжджала слідчо-оперативна група. Наразі правоохоронці встановлюють обставини ДТП. Подробиці події в поліції пообіцяли надати пізніше.

Аварія на Шевченка: рятувальники дістали жінку з авто, що звалилося в котлован

Нагадаємо, раніше під Харковом в районі повороту в селище Рогань автомобіль Nissan з’їхав у кювет та врізався в дерево. Від удару ствол впав на дах авто та заблокував всередині двох жінок. Рятувальники за допомогою спецінструменту звільнили двері кросовера та допомогли водійці й пасажирці вибратися з автомобіля. Обох жінок з травмами медики швидкої допомоги доставили їх до лікарні.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі