Російські окупанти катують співробітників Запорізької АЕС перед візитом МАГАТЕ

Про це 27 серпня повідомили у прес-службі компанії “Енергоатом” з посиланням на видання The Telegraph.

Військові росії катують співробітників окупованої Запорізької АЕС, щоб змусити їх нічого не розповідати інспекторам МАГАТЕ про ризики безпеки на станції, повідомили у держпідприємстві.

“Ми стривожені можливим візитом представників МАГАТЕ. Тому що росіяни влаштують провокації, а потім звинуватять у цьому Україну. Схоже, саме це вони й планують зробити”, – розповів один із співробітників атомної електростанції.

За словами працівників ЗАЕС, російські загарбники планують скоротити до мінімуму присутність українського персоналу і в кожній кімнаті центру управління поставити кількох російських представників, які “гучно кричатимуть, що вони дуже чекали на “звільнення” від режиму в Києві”.

“Російські окупанти заарештовують український персонал та відправляють “на підвал”. Люди повертаються після цих розмов у підвалі та не говорять жодного слова взагалі. Не буде несподіванкою, якщо під час візиту місії вони раптом почнуть говорити те, що їм сказали”, – йдеться у повідомленні.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі