Рятувальники 3,5 години гасили масштабну пожежу: вогнем було знищено ВАЗ

У Новобаварському районі Харкова шість екіпажів рятувальників гасили пожежу на території приватного домоволодіння. В результаті НП ніхто не постраждав. Про це розповіли в пресслужбі обласного управління ДСНС.

У Харкові у дворі житлового будинку вночі загорівся автомобіль (Відео)

Сьогодні об 11:05 очевидці повідомили про клуби густого чорного диму на вулиці Гуковській, 3. До моменту приїзду пожежників вогонь встиг поширитися по гаражу, навісу та даху сусіднього будинку. Полум’я також знищило автомобіль ВАЗ-2103, що стояв під навісом. Загальна площа загоряння склала 180 квадратних метрів.

Об 11:34 бійцям ДСНС вдалося локалізувати пожежу, проте повністю її загасити вдалося лише о 14: 30. Обставини та причину того, що сталося зараз з’ясовують експерти.

67ace-clip-17kb.jpg

Скріншот з відео Telegram-каналу “Труха”

Нагадаємо, раніше в Дергачівському районі Харківської області пожежники загасили загоряння у вантажному автомобілі IVECO. НП сталася 2 липня. На автодорозі Польова – Дергачі під час руху загорілася кабіна вантажівки. Виклик про це пожежники отримали о 15:46. На момент прибуття рятувальників на місце, у вантажівці горів моторний відсік та кабіна на площі близько шести квадратних метрів. О 16:05 пожежу локалізували, а через пів години повністю ліквідували.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі