Рятувальники двічі виїжджали на гасіння лісових пожеж під Харковом

У Васищевському лісництві вогонь знищив 600 квадратних метрів хвойних насаджень.

Про це сьогодні повідомили в оперативному зведенні Харківської ОДА. Обидва загоряння відбулися 22 червня. Сигнали про події в Жовтневому лісовому господарстві на території Васищевського лісництва надходили на спецлінію о 15:40 і 16:10.

У Харкові рятувальники близько години гасили пожежу на стихійному звалищі

Загальна площа загорянь склала 600 квадратних метрів. О 16:40 бійцям ДСНС вдалося ліквідувати пожежу. Жертв і постраждалих у результаті НС немає.

Під Харковом горів будинок: постраждали дитина та батьки

Нагадаємо, 9 червня сталася пожежа у квартирі на першому поверсі п’ятиповерхівки по вулиці Отакара Яроша. Всередині приміщення знаходився 73-річний чоловік, який не міг самостійно вибратися назовні з вогняної пастки. Рятувальники зламали решітки на вікні, звільнили потерпілого та передали його медикам швидкої допомоги. Також з задимленої будівлі вогнеборці евакуювали 15 осіб.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі