Село біля Харкова відзначає річницю звільнення від російських окупантів (Фото)

Рівно рік тому підрозділи ЗСУ звільнили від російських окупантів Циркуни Харківського району. Звільнення цього села стало одним із перших та надзвичайно важливих успіхів українських військових на Харківському напрямку.

Керівник Харківської ОВА Олег Синєгубов, голова Харківської облради Тетяна Єгорова-Луценко, начальник Головного управління ДСНС у Харківській області Олександр Волобуєв, очільник поліції Харківської області Володимир Тимошко відвідали Циркуни, де привітали мешканців села з річницею звільнення та вшанували пам’ять тих, хто поклав свої життя у боротьбі з окупантами.

Як починався контрнаступ у Харківській області: KRAKEN показав унікальне відео

“На новій алеї в центрі села урочисто висадили липи як символ відновлених Циркунів – мальовничих, комфортних та сучасних. Вірю, що об’єднавши зусилля ми обов’язково зробимо це село, як і інші постраждалі від загарбників населені пункти області, саме такими”, – сказав Олег Синєгубов.

На урочистостях також вручили представникам Циркунівської військової адміністрації та сільської ради, місцевим активістам і волонтерам нагороди й відзнаки від ХОВА.

Фото: Олег Синєгубов, Юлія Байрачна.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі