Сеcтра нардепа та колишня голова осередку забороненої партії “Наші”: що відомо про новопризначену заступницю Синєгубова

Десять днів тому до виконання своїх обов’язків приступила нова заступниця голови Харківської обласної військової адміністрації Олена Логвинова, якій доручили курувати сферу охорони здоров’я в регіоні.

У офіційній біографії, оприлюдненій на сайті ХОВА, зазначається, що 43-річна чиновниця має дві вищі освіти – в сфері медицини та менеджменту. Майже 20 років Олена Логвинова пропрацювала у Харківській міській стоматологічній поліклініці №7: спочатку була лікарем-стоматологом-терапевтом, з вересня 2020 року – головним лікарем, а з 2021 року до призначення у ХОВА – директором.

Як з’ясував Newsroom з реєстру відкритих даних, у минулому новопризначена заступниця була головою Шевченківської районної у Харкові організації політічної партії “Наші” (дата реєстрації 11.12.2018). Нагадаємо, що рішенням суду партія “Наші”, яку Мін’юст вважає проросійською, в Україні заборонена. Її очільника, колишнього нардепа Євгена Мураєва, підозрюють у державній зраді.

Про будь-яку політичну чи громадську діяльності Логвинової в її офіційній біографії не згадується.

Також Newsroom дізнався із власних джерел, що Олена Логвинова є двоюрідною сестрою народного депутата з Харкова від партії “Слуга народу” Павла Якименка (є головою Підкомітету з охорони та оптимального використання надр), їх батьки – рідні брати. У дівоцві новопризначена чиновниця носила прізвище Якименко. Як і її молодша сестра Юлія, яка в реєстрі позначена як член Ради все тієї ж районной організації партії “Наші”.

Ми попросили Олену Логвинову прокоментувати виявлені факти її біографії, зокрема, діяльність у партії “Наші”, але за кілька днів відповіді так і не отримали. Усі наші прохання залишилися без відповіді.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі