Ще один з “батальйону Монако”: харківський чиновник потрапив у скандал, опублікувавши фото з Ніцци

Днями директор Департаменту земельних відносин Харківської міськради Сергій Колесник засвітився під час військового стану та щоденних обстрілів Харкова на одному з найдорожчих курортів Лазурного берега Франції, де їздить на дорогих авто та відвідує елітні магазини. Фото чиновник виклав на своїй сторінці у соцмережі.

Ще не купили: на яхті Ярославського, яку він обіцяв продати, відпочиває родина мільйонера

Судячи з фото, Колесник їздить у Ніцці на автомобілі Porsche 911 з харківськими номерами, вартість якого становить не менше 200 тисяч євро. Також на одному з фото Колесник разом із сім’єю знаходиться на центральній площі Ніцци з пакунками з елітного бутіка HERMÈS. Крім того, харківського чиновника помітили в одному з найдорожчих готелів Ніцци, де доба в номері коштує кілька тисяч доларів. Колесник спочатку опублікував фото. Коли їх почали публікувати в міських пабліках, видалив знімки та закрив доступ до сторінки.

Сергій Колесник очолює Департамент земельних відносин Харківської міськради та офіційна зарплата навряд чи дозволяє йому вести подібний спосіб життя. Крім того, зараз в Україні діє воєнний стан і всім чоловікам призовного віку виїзд за кордон заборонено. На якій підставі та з якою метою Колесник під час війни залишив країну – невідомо.

У команді нинішнього мера Ігоря Терехова Сергій Колесник керував питаннями виділення землі, контролем за її використанням та надходженнями від операцій із землею до міського бюджету.

Нагадаємо, раніше журналісти виявили на Лазурному березі українських VIP-біженців, які влаштувалися в Монако, Монте-Карло та Ніцці. Їх охрестили “батальйоном Монако”. Серед них виявилося й кілька харків’ян.

Коментарі