Школярі Харкова підуть на канікули через тиждень

Осінні канікули для учнів харківських шкіл стартують 18 жовтня. Про це повідомили в пресслужбі Харківської міської ради.

Причиною такого рішення називають зростаючу статистику захворюваності. Як повідомила заступник міського голови з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення Світлана Горбунова-Рубан, показники захворюваності в Харкові наблизилися до весняної хвилі 2021 року. Тоді хворих було 5723 людини, зараз – 4763. Госпіталізовано в лікувальні установи 901 пацієнт: 61 людина перебуває на кисневій підтримці, в реанімаціях – 52. За минулий тиждень померли 90 харків’ян, стільки ж летальних випадків медики зареєстрували і тижнем раніше.

Не зробили щеплення: в Мелітополі перестали ходити маршрутки

Нагадаємо, раніше стало відомо, що школярі Харківської області також будуть відпочивати з 18 по 24 жовтня. Таку рекомендацію видали чиновники облдержадміністрації за результатами засідання Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та НС. Щоб зупинити поширення коронавірусу, учнів планують відправити на осінні канікули на тиждень раніше. З огляду на разднічние вихідні 14 і 15 жовтня, школярі вчитимуться до середи.

Коментарі