Силовики завершили розслідування ДТП за участю Миколи Харківського – адвокат

У Харкові завершилося досудове розслідування у справі про смертельну ДТП на проспекті Гагаріна. Слідство надало матеріали стороні захисту Миколи Харківського. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив адвокат Ігор Черняк.

16-річний підліток розповів, що в Infiniti були несправні гальма (Відео)

“Очікуємо, що справу буде передано до суду до кінця поточного року. Слідством в дуже розумні терміни був пророблений колосальний обсяг необхідної роботи”, — написав юрист, який представляє інтереси потерпілих.

За його словами, правоохоронці зібрали необхідні докази, допитали всіх свідків, а також провели експертизи. Що ж стосується розслідування щодо батьків Миколи Харківського, то воно ще триває.

“Ходив до психолога та на іпотерапію”: мати Миколи Харківського розповіла про сина

Нагадаємо, ввечері 26 жовтня на перехресті проспекту Гагаріна та вулиці Одеської сталася смертельна ДТП. 16-річний водій Infiniti проїхав на заборонний сигнал світлофора і зіткнувся з автомобілем Chevrolet Aveo. В результаті аварії 58-річний водій другої машини загинув на місці аварії. Пізніше експерти встановили швидкість, з якою їхав Микола Харківський. Вона склала 180 кілометрів на годину.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі