Сів за кермо без прав: у Харківській області судитимуть винуватця смертельної ДТП

У Фрунзенський райсуд Харкова направили обвинувальний акт щодо 42-річного чоловіка за фактом ухилення від відбування покарання. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі обласної прокуратури.

Харківського хакера, який підробив додаток “Дія”, затримували за п’яне водіння без прав

У 2019 році чоловік їхав на автомобілі “ГАЗ“ з боку Старого Салтова в напрямку Вовчанська зі швидкістю близько 70 км/год і допустив зіткнення з “Suzuki SX-4 “, який їхав назустріч. В результаті аварії водій японського авто отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості, а його пасажирка загинула на місці ДТП. Вовчанського райсуд Харківської області визнав чоловіка винним у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого. Обвинуваченого засудили до п’яти років в’язниці умовно з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на три роки.

Однак минулого літа, в період випробувального терміну, засуджений знову сів за кермо. Чоловіка зупинив інспектор патрульної поліції біля селища Чутове Полтавської області через несправність автомобіля, про що було винесено відповідну постанову. Тепер, враховуючи, що чоловік скоїв кримінальне правопорушення під час випробувального терміну, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до шести років.

Їздив п’яним без прав: у Харкові патрульні склали водія чотири протоколи

Нагадаємо, раніше у водія з Харкова, який систематично порушував правила дорожнього руху, кілька разів їздив за кермом п’яним та накопичив борги по штрафах, держвиконавці вилучили кабріолет Audi. Всього на порушника було складено одинадцять протоколів за порушення ПДР та три рішення суду за керування транспортним засобом у нетверезому стані. Загальна сума заборгованості по штрафах склала близько 100 тисяч гривень.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі