Скандальний депутат Харківської міськради Андрій Тимчук склав мандат

Андрій Тимчук достроково склав повноваження депутата Харківської міськради 8-го скликання. Відповідне рішення було ухвалене сьогодні на позачерговій сесії Харківської міськради у зв’язку з його особистою заявою. про це повідомили у пресслужбі мерії.

Андрія Тимчука було обрано депутатом Харківської міської ради від політичної партії «Слуга народу» у 2020 році. Він був членом постійної комісії з питань транспорту та зв’язку.

У травні депутат Андрій Тимчук став першим заступником голови Державного агентства України з управління зоною відчуження. Про це повідомлялося на сайті Держагентства.

Под Харьковом обслуживать “золотые маршруты” будут автобусы фирмы, связанной с Тимчуком

Нагадаємо, що раніше Тимчук був директором заводів, депутатом Харківської міської ради від Партії регіонів, керував Департаментом екології та природних ресурсів ХОДА, 10 років очолював Слобожанське міжрегіональне управління Укртрансбезпеки. Андрій Тимчук – колишній чоловік ексголови ХОДА Айни Тимчук.

Нагадаємо, що в 2021 році в мережі оприлюднили журналістське розслідування. З’ясувалося, що у чиновниці разом із колишнім чоловіком був бізнес у Криму: готель, який вона переписала на чиновника-регіонала, що втік, і вкладала гроші вже після анексії півострова. Авторам фільму-розслідування вдалося відвідати окупований півострів та переконатися, що готель працює та приносить його власнику прибуток. Пізніше Андрій Тимчук розповідав підставному покупцю, що володіння готелем дорого йому коштувало: мовляв, чоловікові довелося платити СБУ за закриття справ. Сам Андрій Тимчук ще до виходу розслідування назвав його “проплаченою піар-акцією”.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі