Скло саме випало: у поліції прокоментували розбите вікно у вагоні метро

У Харкові ніхто з пасажирів не звертався з приводу розбитого вікна в метрополітені. Раніше фотографії з місця події були опубліковані в міському Telegram-каналі “Труха”. Про це повідомили у відділі поліції метрополітену.

У Харкові пішохід розбив вікно трамвая (Відео)

Інцидент стався о 17:35 14 листопада на Холодногірсько-Заводській лінії метрополітену. Правоохоронці стверджують, що скло тріснуло та випало саме по собі, під час руху від станції “Площа Конституції” до “Центрального ринку”. В результаті того, що сталося ніхто не постраждав, скарг від пасажирів не надходило.

photo_2021-11-14_18-25-26.jpg

Фото: Telegram-канал ТРУХА

Нагадаємо, раніше в Харкові стався конфлікт на дорозі. 24-річний іноземець розпилив в обличчя потерпілому газовий балончик, а потім битою розбив лобове скло в його машині. Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 296 КК України (“хуліганство”). В ході оперативно-розшукових заходів поліцейські відшукали підозрюваного в Шевченківському районі Харкова. У нього вдома також знайшли нещасливу біту.

Теги:

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі