У Харкові майже третина водіїв не знають, що їх оштрафували за порушення ПДР

Загальна сума штрафів становить майже 40 мільйонів гривень. Відповідні дані представили в Національному сервісі “Штрафи UA”.

У вересні цього року в Харкові впровадили систему автоматичної фото- та відеофіксації. За цей період камери зареєстрували понад 104 тисячі порушень швидкісного режиму, а сума штрафів склала 38 мільйонів гривень. При цьому всього 73% виписаних постанов погашено.

Опублікували відео з салону Infinity за кілька хвилин до смертельної аварії

За інформацією Національного сервісу, майже третина автомобілістів не знають про те, що їх оштрафували. Для того, щоб вчасно інформувати водіїв про скоєні порушення та відповідне покарання, “Штрафи UA” розробив нову функцію. З її допомогою кожен власник автомобіля зможе оперативно відстежувати порушення по своєму автомобілю. Додаток також дозволить контролювати та погашати штрафи.

У Харкові поліцейські оштрафували водія маршрутки за порушення правил карантину

“Сервіс “Штрафи UA” вже працює в Харкові, а нова функція стане доступною для приватних автовласників та компаній з автопарком на початку 2022 року”, — повідомили у відомстві.

Нагадаємо, у Харкові 4 листопада у 32-річного громадянина Нігерії вилучили Mercedes. Власник машини неодноразово порушував правила дорожнього руху, керував авто в стані сп’яніння і не оплачував штрафи, сума яких склала понад 80 тисяч гривень.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі