“Слава Богу, вона була в іншій машині”: ексдепутат міськради спростував інформацію про загибель дружини в ДТП

Колишній депутат харківської міськради Іван Ракич спростував інформацію про загибель його дружини внаслідок ДТП на проспекті Гагаріна. Раніше пости з’явилися в кількох міських Telegram-каналах. Однак після публікації були видалені.

Смертельна ДТП на проспекті Гагаріна: загинула одна людина, троє постраждали (Відео)

Редакції Newsroom вдалося зв’язатися із самим Іваном Ракичем. За його словами, дружина справді перебувала на місці трагічної аварії, проте не постраждала. Буквально за лічені хвилини до ДТП жінка Наталія Ракіч зателефонувала чоловікові та розповіла, що її автомобіль Skoda застряг на проспекті Гагаріна.

“Я сказав їй заглушити мотор і пару хвилин дати машині охолонути. Тут же, через три хвилини, Наташа мені передзвонила і сказала, що потрапила в ДТП. Слава Богу, що вона не постраждала. І мої щирі співчуття рідним жінки, яка загинула в Chevrolet” , – розповів Іван Ракіч.

photo_2021-10-26_21-49-34.jpg

Фото: ХС

Нагадаємо, зіткнення сталося сьогодні ввечері на перехресті проспекту Гагаріна та вулиці Одеської. На записах із камер відеоспостереження видно, що водій Infiniti пролетів на червоне світло, після чого врізався у Шевроле. Водій другої машини загинув на місці. Хлопець, який перебував за кермом “японця” та двоє пасажирів легковика потрапили до лікарні. За попередньою інформацією, врятувати одну з них не вдалося.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі