Побили та задушили товариша по службі: в Харківській області двох військових засудили до 15 років в’язниці

Фігуранти завдали жертві не менше 15 ударів по голові й тулубу.

Про це сьогодні повідомили в Спеціалізованій прокуратурі у військовій і оборонній сфері об’єднаних сил. За даними слідства, інцидент стався в липні 2018 року. Між трьома п’яними товаришами по службі трапився конфлікт. Двоє чоловіків побили свого товариша, завдавши йому близько 15 ударів руками та ногами по голові та тулубу. Потім один зі зловмисників накинув потерпілому на шию шнурок і задушив його.

У Харкові зловмисники напали на бізнесмена та викрали у нього майже 250 тисяч

27 травня Лозівський міськрайонний суд Харківської області визнав фігурантів винними за статтею 115 (“умисне вбивство”) КК України. Обох чоловіків засудили до 15 років в’язниці. Рішення суду поки не набрало чинності, оскільки не минув термін апеляційного оскарження. Зараз військові перебувають під вартою.

Харків’янин на ринку в Києві зламав щелепу продавцеві дорогого одягу

Нагадаємо, раніше харківські правоохоронці затримали хлопця, якого підозрюють у розбійному нападі на 14-річного підлітка. Інцидент стався в Ізюмі ще 11 березня. Зловмисник погрожував школяреві ножем і забрав мобільний телефон. Через дев’ять днів оперативники знайшли та затримали 21-річного нападника в Чернігівській області.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі