Смертельна аварія у Харкові: підліток не пам’ятає, хто був за кермом

Наразі у Київському районному суді Харкова обирають запобіжний захід для 16-річного Миколи Харківського, якого підозрюють у порушенні правил дорожнього руху, що спричинило загибель людини.

Перед засіданням адвокат підлітка Інна Данилова розповіла, що хлопець не пам’ятає, чи сідав за кермо авто. За її словами, близько тижня тому його мати купила собі старий Infinity і відігнала машину на СТО. Сама жінка поїхала до Німеччини, звідки має повернутися лише наступного тижня.

Опублікували відео із салону Infinity за кілька хвилин до смертельної аварії

Данилова каже, що жінка попросила одного з друзів Колі пригнати авто зі станції техобслуговування, коли його полагодять, оскільки у самого підлітка посвідчення водія немає. Юристка не заперечує відео із мережі, на якому Микола сідає за кермо, але каже, що хлопець нічого не пам’ятає.

“Він сильно вдарився головою, каже, що пам’ятає лише силу удару і готовий нести покарання, якщо винний”, – говорить Данилова.

 

 

 

Смертельна аварія у Харкові: все що відомо про те, що сталося

Нагадаємо, внаслідок зіткнення двох легковиків на перетині проспестів Гагаріна та Героїв Сталінграда загинув 58-річний чоловік. Ще троє підлітків із травмами та переломами зараз перебувають у лікарні. За підозрою у порушенні правил дорожнього руху правоохоронці затримали 16-річного Миколу Харківського.

Коментарі