Смертельна ДТП на Гагаріна: у крові загиблого водія Chevrolet було 3,65 проміле алкоголю

Адвокат Миколи Харківського, якого звинувачують у смертельній ДТП на проспекті Гагаріна в Харкові, розповіла про стан алкогольного сп’яніння у другого водія. За її словами, і потерпілі, і їхні представники приховували цю інформацію. Про це Інна Данилова розповіла кореспонденту Newsroom.

Річниця з дня трагедії: смертельна ДТП на Сумській у цифрах

Юрист стверджує, що лише наприкінці грудня отримала для ознайомлення матеріали справи. У них були результати судово-медичної експертизи за фактом смерті Ігоря Носова. У документі були вказані дві причини летального результату: тілесні ушкодження, отримані в результаті ДТП, а також алкогольна інтоксикація. За словами Інни Данилової, в крові чоловіка містилося 3,65 проміле алкоголю.

“Весь цей час мого підзахисного підносили мало не як Чикатило. Хоча він неповнолітній без життєвого досвіду, який зробив дурну помилку. Але ж в той самий час доросла людина сіла за кермо в такому стані, адже це майже 4 проміле — смертельна доза. Звичайно, загибель людини — це страшна трагедія. Але в цьому випадку, якби Микола не врізався в нього, він би просто не доїхав”, — розповіла адвокат.

“Спробуємо довести провину батьків”, – адвокат жертви смертельної ДТП на проспекті Гагаріна

Нагадаємо, аварія на перехресті проспекту Гагаріна і вулиці Одеської сталася ввечері 26 жовтня. Автомобіль Infinity на великій швидкості пронісся на червоне світло і врізався в Chevrolet Aveo. 58-річний харків’янин Ігор Носов, який перебував за кермом другої машини, загинув на місці. Троє пасажирів Infinity отримали серйозні травми, самому водієві госпіталізація не знадобилася.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі