Смертельна ДТП на проспекті Науки: водій отримав умовний термін

Дзержинський районний суд Харкова виніс вердикт у справі про аварію, в результаті якої впав у кому мотоцикліст. Пізніше потерпілий помер у лікарні. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

У Харкові п’яний водій вилетів з дороги та перекинувся

Нагадаємо, аварія за участю таксі Bolt сталася вночі 29 червня на перехресті проспекту Науки та вулиці Отакара Яроша. Водій Renault Logan при повороті зупинився на зустрічній смузі, повністю перекривши рух. В результаті в його машину врізався мотоцикліст на Ducati Monster. Від отриманих травм потерпілий помер у лікарні.

В ході розгляду таксист визнав провину в порушенні ПДР. Свій маневр він пояснив тим, що клієнти попросили змінити маршрут. У момент аварії чоловік був тверезий.

У поліції розповіли подробиці смертельної ДТП зі швидкою під Харковом

За порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель людини, суд засудив уродженця Ізюма до трьох років позбавлення волі з роком випробувального терміну. Фігуранта також зобов’язали сплатити експертизи загальною вартістю понад 12 тисяч гривень. На цей час вердикт не набув чинності та може бути оскаржений в апеляції.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі