Сміття на підлозі та посуд з недоїдками: правоохоронці забрали у харків’янки двох дітей (Фото)

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області.

За даними слідства, 16 лютого інспектори ювенальної превенції спільно зі співробітниками Служби у справах дітей відвідали одну з сімей в Основ’янському районі Харкова.

У Харківській області сімейну пару притягнули до відповідальності через невиконання батьківських обов’язків

Під час рейду перевіряючі зафіксували в будинку антисанітарні умови проживання, а також виявили двох хлопчиків 2 та 4 років, які були голодні та недоглянуті. Правоохоронці прийняли рішення вилучити малюків з сім’ї, після чого доставили дітей до лікарні, де їм при необхідності буде надана допомога.

Відносно мами хлопчиків ювенали склали протокол за статтею 184 (“невиконання зобов’язань по вихованню”) КУпАП.

У Харкові на трамвайній зупинці правоохоронці вилучили у жінки маленьку дитину

Нагадаємо, раніше у харків’янки забрали чотирьох дітей. Інспектори ювенальної превенції побували в будинку в Новобаварському районі, де живе 40-річна жінка з чотирма дітьми. У житлі було дуже брудно та не було харчових продуктів. У неналежних умовах та голоді жили три дівчинки від 9 до 15 років і їх 17-річний брат.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі