У Харкові на трамвайній зупинці правоохоронці вилучили у жінки маленьку дитину

Про це сьогодні повідомили в прес-службі ГУ ПУ в Харківській області. 7 листопада близько 12:00 в поліцію надійшов сигнал про те, що на кінцевій зупинці трамвая в 602-му мікрорайоні знаходиться дитина, якій загрожує небезпека. Прибувши на виклик, правоохоронці виявили жінку в неадекватному стані з однорічною дівчинкою на руках. Співробітники поліції передали дитину медикам швидкої допомоги і ті доставили її в лікарню.

У Харкові горе-мати змушувала дітей просити милостиню

Життю і здоров’ю дівчинки нічого не загрожує. Харків’янка від госпіталізації відмовилася. Дані про подію зареєстрували в єдиному журналі обліку правопорушень. Подробиці інциденту в прес-службі “главку” пообіцяли надати пізніше.

Антисанітарія і купа пляшок: молоду матір хочуть позбавити батьківських прав

Нагадаємо, раніше в Первомайському Харківської області мати кинула дітей в квартирі і поїхала до Києва. Голодні діти, брати 8-ми і 9-ти років, ходили в брудному одязі по вулицях, поки їх не помітили місцеві жителі і не звернулися в поліцію. Коли копи зв’язалися з 27-річною матір’ю, та сказала, що їй необхідно було поїхати у справах, а залишити дітей було ні з ким. Хлопчиків тимчасово направили в психоневрологічний санаторій.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі