Спав на підлозі та голодував: у Харкові у матері вилучили 12-річного сина

Правоохоронці спільно зі службою у справах дітей по Новобаварському району перевірили місце проживання 12-річного школяра та його матері. У будинку правоохоронці виявили бруд та порожній холодильник. Про це повідомили у відділі поліції №1 Харківського райуправління поліції №3.

У Києві 30-річна жінка з 17-річною подільницею змушували дітей зніматися в порно

Виявилося, що підліток спав на підлозі на ватяній ковдрі та два дні його годувала сусідка. Мати школяра зловживає спиртним.

Правоохоронці вилучили дитину та помістили її до дитячої лікарні для проходження медичного обстеження. Відносно матері склали два адміністративні протоколи: за невиконання обов’язків по вихованню дітей та за вчинення домашнього насильства.

Матір, підозрювану у вбивстві новонародженого, відправили під домашній арешт

Нагадаємо, раніше харківські поліцейські знайшли трьох дітей, яких мати шукала близько півроку. Весь цей час два 13-річних хлопчики та трирічна дівчинка перебували з батьком в Київській області. Він не хотів, щоб діти спілкувалися з матір’ю і разом з двома синами та дочкою поїхав з постійного місця проживання та не повідомив про це матері. Щоб знайти дітей, правоохоронці оголосили їх у державний розшук, але чоловік про це не знав.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі