Співак Сергій Бабкін оскандалився новою піснею “Зрада”

Музикант з Харкова Сергій Бабкін потрапив у гучний скандал, випустивши нову композицію “Зрада”. У ній артист відобразив свої спостереження стосовно того, що в українському суспільстві вважають зрадою під час війни. Пісня викликала бурхливу реакцію у соцмережах і низку коментарів.

“Не маєш в себе вдома в шафі вишиванку — зрада. Сало й банош не їси, не пʼєш горілку — зрада. Помада така, як у Пугачовой Алли — зрада. Нема зради в снарядів, що бʼють по русні градом”, – рядки з пісні.

“А чи не заплуталися ми, рідні, у термінах? А чи не зазираємо таким чином у темряву? Чи не надто забагато сил іде заради зради? Чи не стаємо ми нацією, схожою на стадо?” – йдеться у приспіві.

Багато користувачів розкритикували Бабкіна, назвавши його роботу “гімном какойразніци”, “маніпуляцією за рахунок військових”, “підміною понять” та “просуванням російських наративів”. Також порівнюють з невдалим треком Потапа “Волонтер” і дорікають у тому, що співак не може визнати своїх помилок. Інші ж вважають пісню дуже своєчасною та “криком душі”.

Нагадаємо, що після початку повномасштабного вторгнення Сергій Бабкін разом з дружиною і трьома неповнолітніми дітьми виїхав до Німеччини. Артист дає благодійні концерти в Україні та за кордоном, підтримуючи українських захисників. Співгромадяни часто дорікають Бабкіну за те, що він “утік”. Крім того, пригадуюють йому гастролі в Росії, куди він неодноразово їздив після 2014 року, а також в окупованому Криму.

Харьковский музыкант Сергей Бабкин перепел хит “Я солдат” (Видео)

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі