Трирічний малюк, який постраждав в аварії на окружній Харкова, почав самостійно дихати

Заступник міського голови з питань охорони здоров’я Світлана Горбунова-Рубан розповіла Newsroom про стан трирічних дітей, які втратили в ДТП обох батьків. За словами віцемера, сьогодні дівчинку, яка була ушпиталена в невідкладну допомогу з переломом стегон, переведуть в дитяче травматологічне відділення міської лікарні №17, де вона продовжить лікування і реабілітацію. Стан маленької пацієнтки лікарі оцінюють як середньої тяжкості.

“Дитина вилетіла через вікно”: в аварії на вулиці Шевченка постраждали три людини

Стан хлопчика теж покращився, його відключили від апарату штучної вентиляції легенів, він контактний, приймає їжу, проте були виявлені інші пошкодження: перелом передпліччя, проблема з ниркою. Стан дитини залишається стабільно важким, вона знаходиться у відділенні дитячої нейрохірургії міської лікарні швидкої та невідкладної допомоги.

Нагадаємо, 12 січня на Харківській окружній автомобіль Kia виїхав на зустрічну смугу і протаранив таксі Toyota Camry. В аварії загинули обидва водії та дружина водія таксі. Двох дітей-двійнят з численними травмами швидка допомога ушпиталила у невідкладну допомогу. У хлопчика діагностували перелом стегна, розрив селезінки, тріщину склепіння черепа і закриту черепно-мозкову травму, у дівчинки – перелом обох стегон.

Сім’я загиблих в аварії на окружній Харкова попросила про допомогу

Небайдужі харків’яни менш ніж за добу зібрали майже 300 тисяч гривень допомоги для дітей, які залишилися сиротами після аварії.

За інформацією правоохоронців, водій Kia, який протаранив таксі, тричі попадався на керуванні авто в стані сп’яніння.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі