Співробітника одного з департаментів Харківської міськради підозрюють в недбалості на 600 тисяч гривень

Фігуранту загрожує до п’яти років позбавлення волі. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі прокуратури Харківської області.

На замовлення Харківської міської ради підрядник провів капітальний ремонт внутрішньоквартальних доріг і тротуарів в Індустріальному районі. Слідчі прокуратури з’ясували, що обсяг і вартість фактичних робіт не відповідає замовленню. При цьому начальник відділу одного з департаментів Харківської міської ради не вніс відповідні зауваження в проєктно-кошторисну документацію підрядника, порушивши свої посадові обов’язки. Своїми діями чиновник завдав шкоди в розмірі 600 тисяч гривень.

Підписав акт на ремонт даху: інженера в Харкові судитимуть за халатність

За даним фактом 20 серпня слідчі вручили фігуранту підозру за статтею 367 (“службова недбалість”) КК України. Зараз вирішується питання про взяття його під варту. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.

У Харкові поліцейську звинувачують у “продажі” справи за $1000

Нагадаємо, раніше суддя Харківського апеляційного суду Анатолій Люшня звинуватив адвоката в тиску. Юрист стверджував, що за домовленістю з суддею створив електронний гаманець і поклав туди 20 тисяч доларів. За цю суму адвокат попросив виправдати свого клієнта. Суддя ж заявив, що не знайомий з адвокатом і жодних домовленостей між ними не було. Служитель Феміди звернувся в Генпрокуратуру й Вища рада правосуддя, просить вжити заходів і забезпечити його незалежність як судді.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі