Спочатку на велосипеді, потім – бігом: у Харкові закладник намагався сховатися від поліції

Сьогодні вранці в провулку Кравцова харківські правоохоронці затримали чоловіка, який віз наркотики. Невдачливого закладника передали слідчо-оперативній групі. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління патрульної поліції.

У Харкові поліція вилучила у закладника 36 згортків з наркотиками

Копи звернули увагу на велосипедиста, який різко змінив маршрут руху. Його попросили зупинитися, проте чоловік спробував сховатися. На заваді цьому став бордюрний камінь. Впавши з велосипеда, харків’янин кинувся бігти, але все одно був спійманий патрульними.

Як з’ясувалося, чоловік перевозив з собою згортки з наркотичними речовинами. Він розповів, що поширює психотропи за допомогою закладок. У фігуранта вилучили його “товар”, подальшим з’ясуванням усіх обставин займаються слідчі поліції.

У Харкові військовий-контрактник фасував наркотичні “закладки” та знаходив клієнтів у Telegram

Нагадаємо, раніше в Харкові на одному з промислових підприємств поліцейські в доменних печах спалили близько тонни наркотичних речовин. За інформацією “главку”, вилучені з незаконного обігу нарковмісні рослини, психотропні речовини, прекурсори, понад 100 літрів опію та понад 300 кілограмів канабісу, а також обладнання для їх виготовлення.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі