Справу Миколи Харківського розгляне суддя, яка раніше засудила його до умовного терміну

Розгляд у справі про смертельну ДТП на проспекті Гагаріна в Харкові вестиме суддя Тетяна Янцовська. Вона вже “зустрічалася” з головним фігурантом — у справі про стрілянину в супермаркеті. Підготовче засідання У Червонозаводському районному суді має відбутися 19 січня. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив адвокат Ігор Черняк.

“Найзавзятіших наздоженемо”: юрист відповів тим, хто погрожує адвокату у справі про смертельну ДТП на Гагаріна

Нагадаємо, в листопаді 2019 року в Харкові прогриміла історія зі стріляниною в супермаркеті “Таврія В”. Тоді у поліцію звернулася жінка і заявила, що підліток вистрілив спочатку їй в обличчя з пневматичної зброї, а потім — в її 20-річного сина. Обох постраждалих доставили для огляду в невідкладну допомогу. У харків’янки медики діагностували поранення правої щоки з роздробленою гайморовою пазухою, а у хлопця — садна на голові та синець на шиї. Стрільцем виявився тоді ще 14-річний Микола Харківський. За нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості суддя Тетяна Янцовська засудила хлопця до двох років позбавлення волі з випробувальним терміном в один рік.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі