Справу Миколу Харківського передали до полтавського суду

Справу підлітка Миколи Харківського, якого підозрюють у скоєнні смертельної ДТП на проспекті Гагаріна, передали до Ленінського райсуду Полтави. Як повідомив Newsroom прес-секретар Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко, таке рішення ухвалили через бойові дії в Харкові. Справа перебуває на стадії підготовчого засідання.

Також Дмитро Чубенко повідомив, що Миколі Харківському продовжили термін утримання під вартою до 2 вересня.

Микола Харківський у суді нахамив родичам загиблого водія

Нагадаємо, що страшна аварія сталася 26 жовтня 2021 року в районі перехрестя проспекту Гагаріна та вулиці Одеської. Автомобіль Infiniti на високій швидкості врізався у Chevrolet Aveo, внаслідок чого 58-річний водій останнього авто загинув на місці аварії. Також тяжкі травми зазнали троє пасажирів Infiniti. За підозрою у порушенні правил дорожнього руху правоохоронці затримали 16-річного Миколу Харківського, йому загрожує до восьми років в’язниці. У суді представник прокуратури повідомив, що після ДТП підліток зателефонував у поліцію і повідомив про викрадення автомобіля. Машина належить матері неповнолітнього.

До відповідальності також хочуть притягнути батька та матір фігуранта смертельного ДТП. Їм інкримінують невиконання обов’язків з виховання дитини, що спричинило тяжкі наслідки.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі