Розстріляли 12 автівок з мирними мешканцями: поліція оприлюднила відео з камер спостереження у Гостомелі

Національна поліція України оприлюднила записи з камер відеонагляду і спогади очевидців про пекло, в якому доведося побувати цивільним у Гостомелі Київської області. 25 лютого російські окупанти з усіх видів озброєння розстріляли 12 автомобілів з людьми, які намагалися евакуюватися в сторону Києва. 11 мешканців були вбиті та 15 отриали поранення.

Брав участь у тортурах і вбивстві українського військового: журналісти встановили ім’я садиста

Як повідомив голова Національної поліції України Ігор Клименко, ва одну з автівок росіяни випустили 178 куль. Серед жертв загарбників опинився також громадянин рф, поміж постраждалих – громадянин Німеччини, який намагався евакуювати свою сім’ю.

Оперативники й слідчі поліції Криму провели колосальну роботу та ідентифікували воєнних злочинців. Фігурантами є командири та військовослужбовці Красноярського ОМОНу росгвардії рф. На територію України цей підрозділ зайшов із особливим завданням – захопити Урядовий квартал та ліквідувати вище керівництво України. Було опитано більше 100 свідків та близько 30 потерпілих, призначено понад 70 експертиз. За погодженням із прокурорами трьом командирам та двом стрілкам заочно оголошено підозру за порушення законів та звичаїв війни.

Змушував цивільних пройти по замінованому лісу та розстріляв мирного мешканця: військовому РФ оголосили підозру

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі