Стрілянина в Дніпрі: медики чотири години оперували військову родом з Харківської області

У Дніпровській обласній клінічній лікарні прооперували старшого солдата Нацгвардії Жанну Шарову. 22-річна дівчина отримала три важких поранення під час вчорашньої НП. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив головлікар Сергій Риженко.

“Міг піти в самоволку, але не розстрілювати 10 осіб”, — Геращенко про трагедію в Дніпрі

За словами медика, Жанна Шарова народилася в одному з сіл Харківської області.

“Прямо з калюжі крові, солдат і її, лікарі “швидкої”, борючись з больовим шоком, зуміли доставити в Мечникова. Швидке обстеження, операційна. Три кулі прошили тіло Жанни. Найважче поранення в живіт. Розбитий тонкий і товстий кишечник”, — написав Риженко.

Протягом чотирьох годин дівчину оперували професор Олександр Кутовий та завідувач відділення Віталій Пелех. Їй видалили частину кишечника, перелили чотири літри крові та стабілізували гемоглобін.

Зараз з пацієнткою працюють анестезіологи. Надалі Жанну шарову чекають операції на хребті. За даними ЗМІ, вона вже прийшла до тями.

Нагадаємо, в ніч з 26 на 27 січня військовослужбовець Артем Рябчук розстріляв своїх товаришів по службі та цивільних осіб. Загинули п’ятеро людей, стільки ж — отримали поранення. За даними нардепа Юлії Яцик та ексдепутата Ігоря Мосійчука, хлопця труїли за повідомлення про нестатутні стосунки в частині. Тепер нацгвардійці загрожує довічне ув’язнення.

Теги:

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі