Студентка харківського ЗВО, яка стріляла в педагогів з арбалета, розповіла про свои мотиви

Студентка Харківського університету цивільного захисту Таїсія Петрова, яка влаштувала стрілянину в полтавській школі, проведе 60 діб у СІЗО. Про це повідомляє УНІАН.

Нагадаємо, 19-річна дівчина зі спортивним арбалетом прийшла в полтавську школу №11, де вона вчилася до четвертого класу, та відкрила стрілянину. В результаті двоє педагогів отримали травми, одному з постраждалих стріла наскрізь пронизала руку. Поліція затримала фігурантку та відкрила кримінальне провадження за статтями 15, 115 КК України (“замах на вбивство”).

Дівчину, яка стріляла з арбалета в полтавській школі, відправили в СІЗО

 

Запобіжний захід дівчині обрав Київський районний суд Полтави. Петрова виявилася студенткою третього курсу соціально-психологічного факультету харківського Національного університету цивільного захисту. В ході засідання підозрювана розповіла про свої мотиви. За словами полтавки, довгий час вона була жертвою булінг (в тому числі – з боку вчителів), проте поділитися своїми проблемами їй було ні з ким.

У Харкові біля ресторану розстріляли групу чоловіків: одна людина загинула

“Мені дуже шкода, що я таке зробила, і якби я мала можливість повернути час назад, то я ні за що так не вчинила б”, – заявила дівчина.

Попри каяття, суд обрав Петрової запобіжний захід у вигляді арешту терміном на 60 днів.

Коментарі