Харків’янин виграв шаховий турнір у Німеччині

Харківський шахіст Павло Ельянов здобув перемогу на міжнародному турнірі “48 Internationale Dortmunder Schachtage Deutschland Grand Prix”. Змагання проходили в Дортмунді. Про це повідомили в пресслужбі ХОДА.

Харківський шахіст виграв Всесвітні інтелектуальні ігри

У дев’яти поєдинках українець набрав шість очок – чотири перемоги, чотири нічиї та лише одна поразка. На другому місці опинився представник Німеччини Дмитро Колларс (саме він завдав єдиної поразки Ельянову), а замкнув трійку лідерів ще один німець Даніель Фрідман. У турнірі взяв участь ще один наш земляк, Руслан Пономаренко. Він з 4,5 очками посів п’яту сходинку, а поєдинок зі своїм земляком завершив внічию).

Харківський “Металіст 1925” вийшов у Прем’єр-лігу: проблеми, “бандити” та перспективи

Нагадаємо, раніше харків’янин взяв золото на міжнародному турнірі з боксу. Міжнародний турнір “Адріатична перлина” проходив у столиці Чорногорії Подгориці. У ньому взяли участь молодіжні збірні з 13 країн світу. Матвій Ражби взяв золото, здолавши у фінальному поєдинку росіянина Максима Каверіна. Дмитро Пащенко став другим у ваговій категорії до 49 кілограмів. У фіналі він поступився супернику з Узбекистану. 

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі