У центрі Харкова під час руху спалахнув легковик (Фото)

Першими про подію повідомили очевидці, опублікувавши фото в соціальній мережі. За словами свідків, на вулиці Сумській під час руху загорівся автомобіль Seat. Власник транспортного засобу до приїзду рятувальників за допомогою вогнегасника ліквідував полум’я.

На Безлюдівському водосховищі потонув автобус з людьми – очевидці (Відео)

Начальник сектора зі зв’язків із засобами масової інформації Головного управління ДСНС у Харківській області Євген Василенко кореспонденту Newsroom підтвердив інформацію про надзвичайну подію.

photo_2021-09-22_14-34-27.jpg

“Виклик про займання легкового автомобіля на вулиці Сумській надійшов на спецлінію 22 вересня близько 15:00. До місця направили два відділення рятувальників. На момент їх прибуття власник машини самостійно загасив пожежу. Жертв і постраждалих в результаті спалаху немає”, – розповів Євген Василенко.

У Харкові згорів Mitsubishi, постраждали ще дві машини

Нагадаємо, ввечері 14 серпня автомобіль “ВАЗ-2110” впав з обриву в річку Сіверський Донець в селищі Черемушне Чугуївського району. Водій врятувався, але його 32-річний пасажир залишився всередині авто і потонув. Авто, яке повністю пішло під воду, за допомогою автолебідки підтягнули ближче до берега. Потім через вікно витягли пасажира, що потонув на берег. Загиблим виявився житель Харкова.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі