У Харківській області СБУ знайшла безпілотник, який літав недалеко від кордону

Про це 14 вересня повідомили в пресцентрі Управління СБУ в Харківській області.

“СБУ знайшла безпілотник, який літав над прикордонною територією після Дня Незалежності. Це вдалося зробити зусиллями Управління СБУ в Харківській області та місцевим антитерористичним центром, які 11 вересня отримали інформацію про рух безпілотника в прикордонній зоні”, – сказав керівник управління Роман Дудин.

З’ясувалося, що літальним апаратом управляли двоє громадян України. Зараз силовики перевіряють їх причетність до співпраці з іноземними спецслужбами.

Жителів області просять повідомляти про підозрілих осіб, які проявляють інтерес до військових об’єктів, будівлям органів влади й управління, застосовують засоби відео- та фотофіксації, безпілотні літальні апарати в облуправління СБУ за телефонами: (057) -700-16-61, (057) -700-34-50.

Харківські силовики затримали колишнього “депутата парламенту ЛДНР”

Нагадаємо, раніше в Харківській і Одеській областях СБУ затримала двох колишніх учасників “Л/ДНР”, причетних до обстрілу позицій АТО. За даними слідства, в рядах бойовиків вони перебували з 2014 по 2016 рік і брали активну участь у бойових діях проти українських військовослужбовців в районах Донецька, Дебальцеве, Широкино та Докучаєвська.

Коментарі