У центрі Харкова покажуть військову техніку та виступить “Друга Ріка”

Сьогодні на площі Свободи пройдуть урочистості, присвячені 30-й річниці Збройних Сил України. У заходи візьме участь президент Володимир Зеленський, а також Головнокомандувач Збройними Силами України, генерал-лейтенант Валерій Залужний.

Танки та БТР на площі: у Харкові готуються святкувати 30-річчя ЗСУ (Фото)

Як повідомили на сайті Міноборони, о 18:00 розпочнеться телеміст між Харковом, Києвом, Краматорськом, Львовом, Одесою та селищем Озерне Житомирської області. На площі пройдуть військовий марш, покази новітніх зразків озброєння та військової техніки, церемонії вручення бойових прапорів, нагородження військовослужбовців державними нагородами та розважальні заходи. Бойовим бригадам передадуть на озброєння три танки Т-64БВ, десять бронетранспортерів БТР-4Е та десять броньованих автомобілів “Козак-2м1″. Також відбудеться концерт гурту”Друга Ріка”. На свято запрошують усіх бажаючих, обіцяють неформальне спілкування та частування армійською кашею та чаєм.

Нагадаємо, як вдалося з’ясувати Newsroom, в рамках сьогоднішнього візиту до Харкова президент планує вручити єдиному вцілілому в авіакатастрофі під Чугуєвом курсанту обіцяну квартиру.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі