У центрі Харкова пожежні понад дві години гасили прибудову до будівлі

Надзвичайна ситуація сталася по вулиці Сумській, 112. Про це 30 вересня повідомили в пресслужбі ДСНС у Харківській області.

Дзвінок про пожежу надійшов на пульт рятувальників напередодні о 20:26. Горіла дерев’яна прибудова до житлового будинку по вулиці Сумській, 112.

На місце події прибули два відділення вогнеборців на автоцистернах та одне на автодрабині. До того моменту полум’я охопило 25 м кв площі та перейшло на покрівлю будівлі. Вогонь міг перейти на житловий будинок. Також полум’я пошкодило два автомобілі, – Audi Q7 і Renault Laguna, – припаркованих біля палаючої будівлі. Вогонь частково пошкодив фарбу й оптичні прилади.

Повністю впоратися зі стихією рятувальникам вдалося о 23:00. Ніхто не постраждав. Зараз фахівці встановлюють причини займання.

У “Нікольському” розповіли про причини нічної пожежі в центрі Харкова

Раніше біля станції метро “Героїв Праці” сталася масштабна пожежа в ТЦ “Міраж”. На місце прибули 45 осіб особового складу та 11 одиниць техніки. Рятувальникам знадобилося чотири з половиною години, щоб ліквідувати загоряння площею 360 квадратних метрів. В результаті частково або повністю згоріли магазини, розміщені з першого по третій поверхи будівлі.

Коментарі