У центрі Харкова пройде “Музична хода”

21 червня в Харкові відбудеться День музики, в рамках якого організатори планують влаштувати масштабну ходу в центрі міста. На відміну від минулого року, він буде проходити в оффлайн-форматі.

У Харкові планують провести нічний напівмарафон

Під час святкування Дня Музики традиційно залучать як відкриті, так і закриті локації, в тому числі парки, сквери, кафе та навіть собори. Серед виконавців, яких зможуть почути харків’яни – Олег Каданов і Вітя Кондратов з проєктом “Саргазм”, “Brass Band мідні Перці”, Агата Вільчик, Євшан Зілля та інші колективи. Але головною родзинкою стане музична хода від площі Конституції до Дзеркального струменя.

“Наша музична хода – це велика листівка для міста, в якій ми зізнаємося йому в любові, – пояснює організатор ходи Генек Томашко. – Ми зібрали для цього співаків, музикантів, акторів, клоунів і перформерів. Разом з ними ми пройдемо центральною вулицею та зіграємо мелодії та пісні, які підготували спеціально для цього випадку”.

У зоні АТО перед харківськими гвардійцями виступили Жадан і “Тартак”

Приєднатися до фестивалю може будь-яка організація. Для цього досить зробити благодійний внесок. Можливістю стати одним з організаторів Дня Музики скористалися Харківський Літмузей та школа архітектури, студія дитячого малюнка D16 art lab, нічний клуб “Живіт”, 1898ArtSpace й інші об’єкти.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі