У центрі Харкова водій кросовера збив жінку: поліція шукає свідків ДТП (Фото)

В результаті події пішохід отримала травми. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області.

За даними слідства, 25 січня на перехресті вулиці Римарської та провулку Грабовського водій кросовера Ford Kuga збив жінку. Харків’янку з травмами медики швидкої допомоги доставили в лікарню.

У Харківській області водій легковика на смерть збив пішохода

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження. Правоохоронці просять усіх, хто володіє інформацією про ДТП, звернутися до відділу розслідувань у сфері транспорту слідчого управління ГУ НПУ в Харківській області за адресою: Харків, вулиця Маяковського, 22, кабінет №6. Або за телефоном: 093-87-57-388.

У Харківській області автомобіль з трьома дітьми злетів у кювет

Нагадаємо, раніше на Білгородському шосе, 2 пасажирський автобус MAN протаранив легковий автомобіль ВАЗ-2121. Зіткнення сталося, коли водій “Ниви” виконував поворот, з’їжджаючи з головної дороги на другорядну. В результаті інциденту постраждала пасажирка легкового автомобіля. Медики швидкої допомоги доставили її в лікарню.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі