У центрі Харкова загасили пожежу в студентському гуртожитку (Фото)

У Київському районі Харкова рятувальники ліквідували загоряння в гуртожитку. В результаті НП ніхто не постраждав. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління ДСНС.

У Харкові сталася пожежа в приватному секторі (Відео)

Сьогодні о 09:11 до рятувальників надійшла інформація про пожежу в гуртожитку НТУ “Харківський політехнічний інститут”. На місце події виїжджали вісім відділень ДСНС.

До моменту їх приїзду в кімнаті на четвертому поверсі горіли речі студентів. Загальна площа загоряння склала всього три квадратних метри. З будівлі евакуювали шестеро людей, після чого рятувальники приступили до гасіння.

Фото: ДСНС у Харківській області

О 09:27 вони зупинили поширення вогню, а о 09:52 повністю його загасили. Причину того, що сталося зараз встановлюють експерти.

Фото: ДСНС у Харківській області
Фото: ДСНС у Харківській області

Нагадаємо, раніше рятувальники загасили пожежу в Харківському національному університеті імені Каразіна. Займання сталося вдень 13 січня. Ще до прибуття пожежників в університеті провели евакуацію студентів і викладачів. На свіже повітря самостійно вийшли 300 осіб.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі