У центрі Харкові через марш “KharkivPride 2021” тимчасово обмежать рух транспорту

Обмеження діятимуть на площі Свободи та проспекті Науки. Про це сьогодні повідомили в Харківській міській диспетчерській службі.

За даними комунальників, 12 вересня з 12:30 до 14:00 рух транспорту на площі Свободи, на ділянці від вулиці Трінклера до проспекту Науки та по проспекту Науки, на ділянці від площі Свободи до вулиці Отакара Яроша, буде заборонено. Обмеження пов’язані з проведенням маршу “KharkivPride 2021”.

У Харкові на Московському проспекті пустять трамваї

Рухом трамваїв, тролейбусів і автобусів в зазначений період будуть буде організовано так:

– трамвай, який курсує за маршрутом №12: не ходить.

– тролейбус, який курсує за маршрутом №2 буде ходити:

– РК “проспект Перемоги” – вулиця Перемоги – Людвіга Свободи – Ахсарова – Дерев’янко – Білгородське шосе – вулиця Академіка Проскури – РК “проспект Жуковського”.

– тролейбус, який курсує за маршрутом №18 виконуватиме рух по маршруту №12.

Автобуси, що курсують за маршрутом №217:

– площа Конституції – вулиця Університетська – узвіз Бурсацький – вулиця Клочківська – Перемоги – Людвіга Свободи – РК “Лозовенька” (ТЦ “МЕТРО”);

Автобуси, що курсують за маршрутом №245:

– вулиця Целіноградська – Лялі Убийвовк – Клочківська – узвіз Клочківській – вулиця Незалежності – розворот на перехресті з вулицею Ромена Роллана – вулиця Незалежності – спуск Клочківській і далі за основним маршрутом.

Гнучкий тариф на проїзд: харків’янка вимагає від мерії виконати обіцянки

Нагадаємо, раніше в Харкові показали нові турецькі автобуси Karsan, які були закуплені за гроші міського бюджету. Шести- та восьмиметрові автобуси направлять на муніципальні маршрути з високим пасажиропотоком. До кінця року місто має отримати 150 автобусів з низькою підлогою, ще 350 планують зібрати в Харкові.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі