У центрі Харкові завтра перекриють проспект

6 жовтня відбудеться міжнародна конференція “Харків: розвиток та інвестиції”. Через неї в центрі міста буде обмежено рух. Про це повідомили в пресслужбі мерії.

Для транспорту закриють ділянку проспекту Незалежності між вулицею Сумською і проспектом Науки. Заборона на рух буде діяти завтра з 11:30 до 12:10 і з 12:40 до 13:00. Також з ранку і до 13:00 закриють для стоянки ділянку між вулицями Літературна та Тринклера. При цьому тролейбуси №2 і №18 курсуватимуть без зміни маршруту, а ось трамвай №12 тимчасово скасують.

З концертом, мімами та розіграшем призів: в Харкові “Строй Сіті Девелопмент” презентував нові проєкти

Нагадаємо, раніше заступник мера Семен Сирота оприлюднив фотографії скверу на вулиці Клочківській, де недавно пройшла реконструкція. Там були обладнані роллердром, дитячий і спортивний майданчики, гірка і тренажери. Кадри були зроблені з висоти пташиного польоту. За словами чиновника, всього в Харкові планують створити 40 таких локацій.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі