У Чугуєві завершують відновлення двох будинків, пошкоджених у перший день повномасштабного вторгнення

Відновлення двох багатоквартирних житлових будинків у Чугуєві, які були сильно пошкоджені у перший день повномасштабної війни, майже завершено. Про це повідомив начальник Чугуївської районної військової адміністрації Сергій Лободенко.

Крі цього, у Чугуївському районі капітально ремонтують три багатоквартирні житлові будинкиу Старому Салтові, а також будівлю, в якій розміщується амбулаторія, ЦНАП та селищна рада. На черзі – ліцеї у цих населених пунктах. Вже відкрито центр надання адміністративних послуг у Чкаловському.

“Не припиняються ремонтні роботи на автошляхах району, зокрема на території Вовчанської, Старосалтівської, Печенізької та Чкаловської громад. Відновлено майже повністю зруйновану ділянку на дорозі Мартове – Хотімля – Старий Салтів. Відбудовуються мостові споруди”, – зазначив Сергій Лободенко.

Нагадаємо, зранку 24 лютого 2022 року росіяни вдарили по мікрорайону “Авіатор” у Чугуєві. Внаслідок обстрілу виникла пожежа у житловій п’ятиповерхоівці, люди отримали поранення, від вибуху загинув хлопчик – перша загибла дитина в Харківській області. Тоді фотографії зі зруйнованими будинками і постраждалими жителями облетіли весь світ.

Портрет раненой учительницы из Чугуева продали за 100 тысяч долларов

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі