У деклараціях двох нардепів з Харкова детективи НАЗК знайшли порушення

Співробітники Національного агентства з питань протидії корупції виявили необґрунтовані активи у Миколи Кириченка та Олександра Куницького з партії “Слуга народу”. Про це сьогодні повідомив керівник НАЗК Олександр Новіков в інтерв’ю виданню “Факти”.

За його словами, цього року НАЗК перевірило 806 декларацій українських політиків і чиновників різного рангу. На сьогодні було виявлено порушень на загальну суму 819 мільйонів гривень.

Начальник Харківського управління СБУ закликав виключити нардепа Куницького з правоохоронного комітету Ради

За словами Олександра Новікова, порушення були виявлені та у народних депутатів. До їх числа потрапили двоє парламентарів з Харківської області – Микола Кириченко та Олександр Куницький з партії “Слуга народу”. У їхніх деклараціях детективи НАЗК зафіксували ознаки необґрунтованих активів. Матеріали справи за даним фактом планують передати до спеціалізованої прокуратури для підготовки заяви позовів про стягнення.

У Харкові фірми помічника нардепа від “Слуги народу” оштрафували на 350 тисяч

Нагадаємо, раніше автомобіль Porsche Panamera, за кермом якого перебував нардеп Олександр Куницький, зупинили на початку вулиці Сумської, на перехресті, де сталася смертельна ДТП за участю Олени Зайцевої. Водій порушив вимогу дорожнього знаку про рядність. Нардеп попросив перенести розгляд справи про адмінпорушення. В управління патрульної поліції з’явився адвокат нардепа з клопотанням про перенесення справи на наступний день.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі