У двох районах Харкова на день відключать воду

Обмеження пов’язані з ремонтом магістралі. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі Харківської міської ради. За інформацією комунальників, 3 серпня з 09:00 до 20:00 буде припинено водопостачання в частині Слобідського та Немишлянського районів.

Співробітникові “Харківводоканалу” винесли вирок за торгівлю зброєю

Як розповіли в КП “Харківводоканал”, відключення водопостачання пов’язане з проведенням ремонту магістралі на вулиці Танкопія, 92. На час виконання робіт воду для харків’ян будуть підвозити на автоцистернах. З повним списком адрес, де не буде води, можна ознайомитися, перейшовши за посиланням.

Намагалися врятувати колегу: поліція повідомила подробиці загибелі чотирьох комунальників

Нагадаємо, раніше на вулиці Валентинівській почав бити величезний фонтан окропу. Через прорив магістрального трубопроводу з-під землі під величезним напором лилася гаряча вода, заливаючи транспорт, що проїжджає та потрапляючи на дроти. В результаті інциденту ніхто не постраждав.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі