У Харкові дівчина потрапила під трамвай (Відео)

На Салтівці біля станції метро “Студентська” дівчина потрапила під колеса трамвая. З місця події її забрали медики та відвезли в “невідкладну допомогу”. Про це повідомив директор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта.

У Харкові автомобіль збив чоловіка на трамвайній колії

За його словами, постраждалій до 30 років, на щастя обійшлося без серйозних травм кінцівок. У пресслужбі мерії уточнили, що дівчина 2002 року народження йшла в навушниках та не почула звуковий сигнал, який подавав водій трамвая. В результаті НП вона отримала перелом ноги та забої.

Нагадаємо, раніше в Харкові трамвай збив пішохода. За словами очевидців, транспорт протягнув потерпілого сім метрів. Як розповів журналісту Newsroom директор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта, потерпілому 74 роки. Чоловік отримав забиту рану голови. Його доставили в лікарню швидкої та невідкладної допомоги.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі