У Харкові двоє хлопців, погрожуючи ножем, відібрали у перехожого гроші та телефон (Фото)

Інцидент стався в Московському районі. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі патрульної поліції Харківської області.

За даними правоохоронців, в ніч на 26 січня під час патрулювання копи отримали сигнал про розбійний напад. Двоє хлопців, погрожуючи перехожому ножем, відібрали у нього гроші, мобільний телефон та зникли в невідомому напрямку.

У Харкові рецидивіст з ножем пограбував кредитний центр: чоловікові винесли вирок

По гарячих слідах поліцейським вдалося затримати підозрюваних у провулку Шота Руставелі. Для з’ясування всіх обставин на місце викликали слідчо-оперативну групу.

Шість разів ударив жінку ножем заради сумочки: у Харкові засудили грабіжника

Нагадаємо, раніше в Харкові поліцейські затримали двох чоловіків, яких підозрюють у вбивстві відвідувача кафе. За інформацією силовиків, інцидент стався в Основ’янському районі міста. В одному із закладів стався конфлікт між чоловіками. В результаті двоє товаришів жорстоко побили 39-річного громадянина, який після від отриманих травм помер у лікарні.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі